Prístav nádeje

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Pozvánka na inšpiratívnu konferenciu Vášeň bez limitu

E-mail Print PDF

Pozývame Vás na inšpiratívnu konferenciu "Máš na to, to dáš" s podtitulom Vášeň bez limitu. Pôjde o výnimočné spojenie ľudí s charitatívnym rozmerom.

 

BEZPLATNÁ REGISTRÁCIA TU

  Za uplynulých 7 rokov sa nám v združení toho veľa podarilo. Niečo viac, niečo menej. No veríme, že aktivity s ktorými prichádzame pred širokú verejnosť, pomáhajú zlepšiť kvalitu osobám so zdravotným znevýhodnením, prípadne aspoň otvárajú tému debarierizácie či ľudských práv týchto osôb. Pôsobíme ako inovátori v sociálnej oblasti, resp. v otázkach debarierizácie a inklúzie, za čo sme dosiahli mnohé mieste, regionálne, celoslovenské i medzinárodné ocenenia.

 

V súčasnosti Vás pozývame na jedinečnú inšpiratívnu konferenciu s názvom Máš na to, to dáš s podtitulom Vášeň bez limitu. Pôjde o inšpiratívnu konferenciu o tom, ako s vášňou a bez limitu riadiť svoj život. Na konferencii predstavíme osoby so zdravotným znevýhodnením, ktoré napriek svojmu hendikepu mnohé dokázali a tým môžu inšpirovať ostatných. Na konferencii taktiež vystúpia aj lektori bez hendikepu, aby sme tak spoločne, inkluzívne uchopili témy osobnostného a kariérneho rastu.

Veríme, že konferencia môže priniesť nový vietor do života osobám so zdravotným znevýhodnením a obohatiť život intaktnej spoločnosti. Na konferenciu sa môžete registrovať TU.

 

Konferencia je naplánovaná na sobotu 11. máj 2019 od 14:00 do 17:00 hod. v priestoroch Radnice (Cikkerova sieň, 3.posch.) v Banskej Bystrici, vstup je bezplatný a otvorený širokej verejnosti.

Súčasťou konferencie však bude možnosť zapojiť sa do tomboly, pričom vyzbieraná suma bude darovaná na zakúpenie kompenzačnej pomôcky – špeciálnej klávesnice k PC pre Michala Z. s ťažkým zdravotným znevýhodnením. V prípade vyššej vyzbieranej sumy mu budú zakúpené aj batérie do elektrického vozíka.

Bolo by nám cťou, ak by ste nás prišli v tejto myšlienke podporiť a ak by ste prijali naše pozvanie na tomto podujatí.

V uplynulom období sme zrealizovali mnohé podujatia, napríklad sme zriadili prvé bezbariérové, inkluzívne detské ihrisko na sídlisku Západ vo Zvolene (video tu, ale aj tu aj tu), zrealizovali módnu prehliadku spoločenských šiat vozičkárov (video tu), zorganizovali sme ďalší ročník Biatlonu (nielen) pre hendikepovaných (video tu a posledný ročník napríklad aj tu), získali sme zápis do Slovenskej knihy rekordov v počte ľudí hrajúcich živé Človeče, nehnevaj sa (viac aj na stránke FB Prístav nádeje), zorganizovali výnimočné motivačné stretnutie s americkými vyslancami pre sledge hokej, odovzdali sme potravinové balíky dokopy už takmer 330 osobám v núdzi, ale aj Charity dňa – dňa neobmedzených možností, podporili ľudí bez domova (video tu), pomohli Komunitnému centru Romano Jilo (video tu) a mnohé ďalšie.

Snažíme sa spájať, motivovať, zlepšovať kvalitu života, dodávať nádej, podporiť, vypočuť i inšpirovať. Na konferenciu sa môžete registrovať TU.

 

Anketa

Pociťujete potrebu posunúť sa v živote, alebo v práci?
 

Vyhľadávanie

Kto je on-line

We have 4 guests online

Návštevnosť

Members : 242
Content : 184
Content View Hits : 333565