Prístav nádeje

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Inšpiratívna konferencia Vášeň bez limitu dopadla na jednotku!

E-mail Print PDF

Inšpiratívna konferencia Vášeň bez limitu vyšla na jednotku! Presvedčte sa o tom, pozri sa s nami Smile.

 

V sobotu 11. mája sme sa mali fantasticky Wink. Sála sa zaplnila ľuďmi, ktorí sa chceli inšpirovať príbehmi iných. Tých, ktorí sa nevzdali. Predstavilo sa 10 lektorov z radu podnikateľov s príbehom, ale i osoby so zdravotným znevýhodnením. 

Konferencia sa konala v nádherných priestoroch Radnice v Banskej Bystrice, pod záštitou pána primátora, Jána Noska a za osobnej účasti europoslankyne Janky Žitňanskej a za podpory Nadačného fondu PwC a Nadácie Pontis.

V publiku vznikla nádherná synergia, nové priateľstvá a boli sme svedkami toho, ako sa mnohým začal meniť život pred očami! Vystavovatelia inšpirovali iných svojimi hand made výrobkami, od sôch, cez maľby, šité zvieratká, hand made lapače snov, cez kozmetiku, či diagnostiku zdravotného stavu. 

Tombolu si rozdelilo viac ako 40 ľudí, charitatívny rozmer  - vyzbierať peniažky na zakúpenie špeciálnej klávesnice k počítaču a iné kompenzačné pomôcky, sa nám podarilo naplniť, no čo sme si viac mohli priať? Smile 

Videá z konferencie si môžete pozrieť na našom profile na sociálnej sieti FB pod Prístav nádeje. Časť fotografii prinášame aj sem, nazrite s nami.

ĎAKUJEME partnerom konferencie! 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Viac na FB Prístav nádeje

 

Určená pre zdravotne znevýhodnených, pre občianske združenia, pre záujemcov, ktorí chcú zmeniť svoj život a niečo v ňom zmeniť, pre žiakov stredných škôl a žiakov so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami. 

 

Anketa

Pociťujete potrebu posunúť sa v živote, alebo v práci?
 

Vyhľadávanie

Kto je on-line

We have 3 guests online

Návštevnosť

Members : 242
Content : 184
Content View Hits : 333607