Prístav nádeje

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Získali sme ocenenie Sociálny čin roka!

E-mail Print PDF

 Získali sme "Ocenenie ministra práce, sociálnych vecí a rodiny SR za Sociálny čin roka! Pozrite sa s nami, ako to prebiehalo.

 

 

Dovoľte nám podeliť sa s Vami o dojemný večer.
Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky aj tento rok udelilo Ocenenia ministra práce, sociálnych vecí a rodiny SR za Sociálny čin roka a za významnú pomoc rodinám.
Je nám cťou, že naša pani riaditeľka PhDr. Marcela Václavková Konrádová, MBA, cert. Mgmt. patrí medzi ocenených v kategórii Sociálny čin roka 2020 Kiss. Cenu si prevzala od ministra sociálnych vecí a rodiny, Milana Krajniaka 9.9.2021 v Historickej budove Národnej rady Slovenskej republiky na Župnom námestí v Bratislave.
Za sociálny čin sa považuje mimoriadne humánna a originálna aktivita pre ktorúkoľvek znevýhodnenú skupinu obyvateľstva (deti, starší ľudia, ťažko zdravotne znevýhodnení, marginalizované skupiny obyvateľstva a pod.). V mojom prípade išlo o prácu v prospech osôb so zdravotným znevýhodnením a aj za vybudovanie prvej vonkajšej bezbariérovej fitnes zóny vo Zvolene.
 
"Na podujatí som stretla množstvo úžasných a obetavých ľudí, ktorí to, čo robia, vykonávajú s láskou. Ja tú svoju vkladám do každého jedného projektu, do každej aktivity, do ľudí, s ktorými sa na svojej ceste stretávam. Ďakujem, že ešte mám silu. Lebo vieru, že osobám so zdravotným znevýhodnením bude lepšie, stále mám...", povedala pani riaditeľka.

 
Sociálny čin roka 2020 Smile.

 

 

 

 

 

 Blahoželáme!

 

 

 

Anketa

Pociťujete potrebu posunúť sa v živote, alebo v práci?
 

Vyhľadávanie

Kto je on-line

We have 3 guests online

Návštevnosť

Members : 242
Content : 184
Content View Hits : 337064