Prístav nádeje

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Krásne Vianoce a Šťastný Nový rok

E-mail Print PDF
 Priatelia, kamaráti, priaznivci, naši podporovatelia, radi by sme Vám všetkým v posledný deň roku 2012 poďakovali za úsilie, ktoré ste pre naše spoločné veci vynaložili.

Ďakujeme zamestnancom, ktorí nám denno-denne dokazujú, že napriek hendikepu pracovať chcú a dokážu, ďakujeme dobrovoľníkom a dobrovoľníčkam, bez ktorých by naša práca nebola 100%-ntná. Aj keď to chvíľami bolo neurčité, príliš náročné či napínavé, dovolíme si tvrdiť, že máme za sebou kus tvrdej práce.

Prístav nádeje so svojou prevádzkou – Chránenou kaviarňou s knižnicou Prístav (Tréningovým centrom pre hendikepovaných) má za sebou svoje prvé 3 mesiace, zrealizovali sme niekoľko úžasných projektov, pomohli mnohým jednotlivcom a dvom organizáciám k tomu, aby sa zvýšila kvalita ich života. Zúčastnili sme sa niekoľkých charitatívnych projektov, prostredníctvom ktorých sme niektorým z vás pripravili krajšie Vianoce, napiekli sme koláčiky, ktoré putovali až na východné Slovensko, vyrobili viac ako 1100 kusov ozdôb na Vaše vianočné stromčeky, dokonca aj ľuďom do Nemecka a Bruselu. Toto všetko a omnoho viac sa nám podarilo práve vďaka Vašej podpore, návšteve chránenej dielne i kúpe nami vyrobených výrobkov.

Priali by sme si, aby aj rok nadchádzajúci, rok 2013 ste pri nás stáli v dobrom aj zlom, aby sme dokázali zrealizovať ďalšie projekty, ktoré pomôžu mnohým z Vás, aby sme skvalitnili Váš život. Tak sa pri nás PRISTAVte aj v roku 2013, aby sme Vám a tým, ktorí to potrebujú, dodali NÁDEJ.

 

Anketa

Pociťujete potrebu posunúť sa v živote, alebo v práci?
 

Vyhľadávanie

Kto je on-line

We have 8 guests online

Návštevnosť

Members : 242
Content : 184
Content View Hits : 335986